'Feyenoord sorteert voor op vertrek en heropent gesprekken'

4 augustus 2022 – Feyenoord en FC Twente gaan vrijdag weer met elkaar praten over een mogelijke transfer van Ramiz Zerrouki, zo meldt VTBL donderdagavond. De 24-jarige middenvelder geldt in Rotterdam als mogelijke opvolger van Fredrik Aursnes. Het verschil tussen vraag en aanbod was vooralsnog behoorlijk groot.

'Feyenoord sorteert voor op vertrek en heropent gesprekken'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Feyenoord legde eerder al een bod van vijf miljoen euro neer in De Grolsch Veste. Dat is voor Twente echter niet voldoende om de sterkhouder naar Rotterdam te laten vertrekken. De club uit Enschede wil Zerrouki liever niet verkopen. De middenvelder heeft een contract tot medio 2024 en de club heeft een optie om die verbintenis nog met een jaar te verlengen.

Eerder liet men vanuit Twente al doorschemeren zeker tien miljoen euro te willen zien. Het lijkt onwaarschijnlijk dat Feyenoord dat bedrag op tafel gaat leggen. Arne Slot moet op zoek naar een nieuwe controlerende middenvelder, aangezien Aursnes op het punt staat om Feyenoord achter zich te laten voor Benfica. Dat gaat Feyenoord zeker tien miljoen euro opleveren.

Zerrouki is overigens niet de enige naam die rondgaat in De Kuip. Sivert Mannsverk (20) van Molde FK geldt als een veel goedkopere optie voor Feyenoord. Het is niet bekend wat Molde voor de jeugdinternational van Noorwegen wil ontvangen, maar dat lijkt niet in de buurt te komen van de vraagprijs voor Zerrouki. Mannsverk speelde eerder in Noorwegen bij Sogndal.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Feyenoord

gerelateerd