Kooplustig Sparta wil hoge ogen gooien: "We zijn verrassender"

4 augustus 2022 – Sparta Rotterdam slaagde er vorig seizoen tegen alle verwachtingen in om zich te handhaven in de Eredivisie. Nu moet de strijd tegen degradatie tot het verleden behoren op Het Kasteel, waar deze zomer al twaalf nieuwelingen hun gezicht lieten zien. Bart Vriends heeft dan ook vertrouwen in het nieuwe voetbaljaar.

Kooplustig Sparta wil hoge ogen gooien: "We zijn verrassender"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Na Joshua Kitolano, Tobias Lauritsen, Charles-Andreas Brym, Younes Namli, Mike Eerdhuijzen, Jonathan de Guzman, Youri Schoonderwaldt, Nick Olij, Jason Lokilo, Omar Rekik en Koki Saito streek donderdagmiddag ook PSV-huurling Shurandy Sambo neer op Spangen. De Rotterdammers openen het seizoen in de Eredivisie vrijdagavond met een bezoekje aan sc Heerenveen.

Vriends is onder de indruk van het grote aantal nieuwelingen, zo laat hij weten op de website van Sparta. "Daar zit een hoop kwaliteit bij. We krijgen meer mogelijkheden dan vorig jaar. Dan bedoel ik dat we veel posities dubbel bezet hebben, maar ook verschillende type spelers. Eigenlijk hebben we vanaf de eerste week al kunnen bouwen. We hoefden niet te wachten. Dat gaat ons denk ik wel wat opleveren."

De ervaren Spartaan verwacht dan ook beter te kunnen presteren dan vorig seizoen. "Tegenstanders zullen nog niet weten hoe dit nieuwe Sparta speelt. Ze zullen ons kennen uit de afgelopen jaren, maar er zijn dingen toegevoegd die ons verrassender en completer maken. Het is aan de tegenstander om zich daarop in te stellen, al hoop ik dat ze nog even slapen."

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd