Van Nistelrooij heeft nieuwste aanwinsten PSV niet meteen nodig

5 augustus 2022 – Ruud van Nistelrooij heeft Sávio en Jarrad Branthwaite nog niet nodig bij de competitiestart van PSV tegen FC Emmen. De huurlingen gaan vrijdagavond speelminuten maken bij Jong PSV.

Van Nistelrooij heeft nieuwste aanwinsten PSV niet meteen nodig

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Sávio en Branthwaite zijn de laatste aanwinsten van PSV. Zij worden dit seizoen gehuurd van respectievelijk Troyes (dat deel uitmaakt van de City Football Group) en Everton. Met name van Sávio wordt het nodige verwacht. De Braziliaanse aanvaller zat op de bank bij PSV in de strijd om de Johan Cruijff Schaal, maar was er een aantal dagen later niet bij tegen AS Monaco.

Bij PSV ontbreken zaterdag Noni Madueke, Olivier Boscagli, Mauro Júnior, Yorbe Vertessen en Carlos Vinícius. Laatstgenoemde heeft inmiddels wel weer de training hervat, zo laat het Eindhovens Dagblad weten. Ibrahim Sangaré en Philipp Max vielen deze week in de heenwedstrijd tegen Monaco in de derde voorronde van de Champions League uit, maar zijn gewoon inzetbaar.

Hoewel PSV volgende week de belangrijke return tegen Monaco speelt, gaat Van Nistelrooij geen spelers sparen tegen Emmen. "We zoeken een combinatie van een zo sterk en zo fris mogelijke ploeg tegen Emmen. Ik ga na de training nog met de jongens praten die nu wat klachtjes hebben", aldus de trainer van PSV, geciteerd door de NOS.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

PSV

gerelateerd