Presentatie Cillessen opnieuw uitgesteld; 'Valencia doet moeilijk'

5 augustus 2022 – De presentatie van Jasper Cillessen is volgens Omroep Gelderland opnieuw uitgesteld. Het was de bedoeling dat de 33-jarige doelman donderdag zou worden gepresenteerd. Toen werd het vrijdag, maar voor de tweede keer gaat het niet door.

Presentatie Cillessen opnieuw uitgesteld; 'Valencia doet moeilijk'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Wat is er aan de hand? Volgens Omroep Gelderland zwijgt iedereen bij NEC voorlopig over de reden waarom de deal niet is afgerond. De geruchten gaan dat Valencia, op dit moment nog de werkgever van Cillessen, moeilijk doet. De Spaanse club wil mogelijk extra geld zien van NEC en heeft de druk op de Nijmegenaren opgevoerd.

Cillessen heeft al meegetraind met wat zijn nieuwe teamgenoten moeten worden, maar zal komende zondag nog niet zijn terugkeer onder de lat bij NEC maken. Daarvoor hadden de formaliteiten deze vrijdag voor 12.00 uur afgerond moeten worden. Als de deal de komende week wordt rondgemaakt, kan Cillessen in de volgende speelronde tegen FC Volendam zijn rentree alsnog maken.

NEC maakt ruimte vrij
Waar Cillessen nog niet is gepresenteerd, heeft NEC wel alvast ruimte vrijgemaakt voor de komst van de doelman. De Nijmegenaren hebben afscheid genomen van Danny Vukovic, die transfervrij de overstap maakt naar Central Coast Mariners.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd