Van der Gragt laat Ajax achter zich en tekent bij Italiaanse topclub

5 augustus 2022, 16:00

Stefanie van der Gragt vervolgt haar loopbaan bij Internazionale. De 29-jarige verdediger komt transfervrij over van Ajax en heeft in Milaan haar handtekening gezet onder een contract voor twee seizoenen. Van der Gragt speelde onlangs met Oranje op het EK in Engeland.

Het was al een tijdje duidelijk dat Van der Gragt en Ajax hun samenwerking niet zouden verlengen. Zodoende ging de verdediger zonder club naar het EK, waar de Oranje Leeuwinnen uiteindelijk in de kwartfinales werden uitgeschakeld door Frankrijk. Van der Gragt was basisspeler bij de ploeg van bondscoach Mark Parsons en heeft inmiddels ook op clubgebied weer onderdak gevonden.

De ervaren verdediger gaat dus aan de slag in de Serie A, waar ze voor twee seizoenen gaat voetballen bij Internazionale. Die club eindigde vorig seizoen als vijfde in de Italiaanse competitie. Op zaterdag 27 augustus wordt het nieuwe voetbaljaar geopend door de dames van Inter. Dan staat er een thuiswedstrijd tegen Parma op het programma voor Van der Gragt.

Van der Gragt werd geboren in Heerhugowaard en begon haar loopbaan bij AZ. Daarna speelde ze jarenlang in het shirt van Telstar en was Van der Gragt een seizeon te vinden bij FC Twente. Vervolgens ging ze avonturen aan bij Bayern München, Ajax, FC Barcelona en meest recent nogmaals Ajax. De 91-voudig international van Oranje vertrekt nu dus richting Italië.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen