'AZ in dubio; Pavlidis kan voor miljoenen naar Serie A verkassen'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

5 augustus 2022 – Vangelis Pavlidis zou zomaar eens bezig kunnen zijn aan zijn laatste weken in het shirt van AZ. De spits wordt nauwlettend in de gaten gehouden vanuit de Serie A. Salernitana zou naar verluidt liefst tien miljoen euro op tafel willen leggen voor de Griek.

'AZ in dubio; Pavlidis kan voor miljoenen naar Serie A verkassen'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De belangstelling van de club uit Salerno wordt gemeld door verschillende media in Griekenland en Italië. Onder meer de Italiaanse sportkrant Il Corriere dello Sport weet dat Salernitana het eigen transferrecord wil breken door tien miljoen naar Alkmaar te sturen. Er zijn overigens meer kapers op de kust, aangezien ook Monza en Lecce het wel zien zitten in Pavlidis.

Het is de vraag wat AZ gaat doen als er daadwerkelijk een bod vanuit Salerno komt. Onlangs liet technisch directeur Max Huiberts in gesprek met het Noordhollands Dagblad nog weten dat Pavlidis niet te koop is. Toch kunnen de Alkmaarders een flinke winst maken. Pavlidis kwam een jaar geleden namelijk voor 2,5 miljoen euro over van het inmiddels gedegradeerde Willem II.

De noodzaak om te verkopen is echter niet hoog. De 23-jarige Pavlidis ligt nog tot medio 2025 vast in het AFAS Stadion. Hij begon zijn loopbaan in Duitsland bij VfL Bochum en speelde ook in het tweede team van Borussia Dortmund. Begin 2019 streek hij neer bij Willem II, waar hij uitgroeide tot een belangrijke schakel. Dat leverde hem vorig jaar een stap naar AZ op.

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd