RKC maakt verrassende week compleet en presenteert Clement

5 augustus 2022 – RKC Waalwijk heeft zich vrijdag weten te versterken met middenvelder Pelle Clement. De geboren Amsterdammer zat zonder club na zijn vertrek bij PEC Zwolle en tekent voor een seizoen in het Mandemakers Stadion. Hij is de derde nieuwelingen in een week voor RKC.

RKC maakt verrassende week compleet en presenteert Clement

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Eerder haalden de Waalwijkers namelijk al Zakaria Bakkali en Florian Jozefzoon verrassend naar de club. Daar voegt Clement zich nu dus ook bij. RKC opent het seizoen zaterdagavond (21.00 uur) met een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. Die wedstrijd komt echter nog te vroeg voor Clement. De aanwinst sluit vanaf zondag aan bij de selectie van trainer Joseph Oosting.

In het Mandemakers Stadion is men erg blij dat Clement voor een avontuur bij RKC heeft gekozen. "Met Pelle voegen we een aanvallende middenvelder toe en versterken we hiermee de balans in onze selectie. We zijn blij dat Pelle voor ons gekozen heeft en kijken uit naar een succesvolle samenwerking", laat algemeen directeur Frank van Mosselveld weten op de clubwebsite.

De 26-jarige Clement doorliep de jeugdopleiding van Ajax en maakte uiteindelijk ook zijn debuut in de hoofdmacht van de Amsterdammers. Zijn speeltijd bleef verder vooral beperkt tot Jong Ajax en in 2017 koos hij voor een nieuwe uitdaging bij het Engelse Reading FC. Na anderhalf jaar in de Championship keerde hij terug naar Nederland, waar hij voor PEC ging spelen.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd