Wormuth vertrouwt op Strand Larsen: "Hij denkt ook aan het geld"

5 augustus 2022, 18:29

Frank Wormuth heeft er alle vertrouwen in dat Jørgen Strand Larsen bij FC Groningen blijft. Toch moet de Duitse oefenmeester steeds meer rekening houden met een vertrek van de spits. De interesse vanuit Engeland en Italië houdt de gemoederen in Groningen flink bezig.

"Hoe Jørgen met de situatie omgaat? Wisselend, dat is ook logisch", tekende Voetbal International op uit de mond van Wormuth. "Hij kan bij FC Groningen nog leren, ik denk dat hij nog stabieler kan worden voordat hij de stap naar een grote club maakt. Zelf is hij ook slim genoeg om dat te denken. Aan de andere kant begrijp ik ook dat hij denkt aan het geld dat hij bij een grote club kan verdienen. Die kant van het verhaal is er natuurlijk ook."

Strand Larsen (22) staat al twee seizoenen onder contract bij Groningen en ligt nog tot medio 2024 vast. De club wil zijn contract graag opwaarderen en heeft sowieso een optie om de verbintenis met een jaar te verlengen. Inmiddels heeft de club een bod van tien miljoen euro van het Engelse Middlesbrough afgewezen. Ook het Italiaanse Bologna houdt de situatie nauwlettend in de gaten, al heeft Groningen laten weten niet mee te willen werken.

Wormuth verwacht dat hij dus gewoon over de goaltjesdief kan beschikken als Groningen aanstaande zondag aan het nieuwe seizoen begint. De ploeg van de Duitse trainer begint in eigen huis tegen promovendus FC Volendam. Wormuth denkt dat Strand Larsen met zijn hoofd bij die wedstrijd is. "Hij heeft een contract en heeft tegen mij gezegd dat hij alles voor Groningen geeft zolang hij Groningen-speler is", aldus de coach over zijn gewilde spits.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen