Schreuder steunt Gorter na fouten: "Wordt hij grote jongen van"

5 augustus 2022 – Alfred Schreuder heeft het voorafgaand aan de wedstrijd van Ajax tegen Fortuna Sittard opgenomen voor Jay Gorter. De doelman ging vorige week tegen PSV meerdere keren in de fout en dat resulteerde in een 3-5 nederlaag. Dat betekent niet automatisch dat Gorter ook zijn plek onder de lat verliest.

Schreuder steunt Gorter na fouten: "Wordt hij grote jongen van"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Hij heeft zich op de training prima laten zien. Dat is belangrijk", vertelde Schreuder vrijdag via de clubkanalen van Ajax. "Iedereen heeft gezien wat er gebeurd is, maar ook onze verdedigers gingen lang niet altijd vrijuit. Wij moeten dit soort dingen intern goed bespreken. Hier word je ook een grote jongen van. Daar moet hij tegen kunnen en uiteindelijk moet hij weerbaarder worden en keihard blijven knokken."

Vlak voor het begin van het nieuwe voetbaljaar is er voor Schreuder een luxeprobleem. Hij heeft behoorlijk wat te kiezen en dat maakt de onderlinge concurrentie groot. "Ik heb ook aan de groep verteld dat we soms ook eerder zullen wisselen. Je ziet ook dat die jongens zichzelf willen laten zien. We hebben voorin en achterin heel veel kwaliteit. Ook achterin heb ik in de Johan Cruijff Schaal goede dingen gezien, maar het mag duidelijk zijn dat we niet zo makkelijk goals tegen mogen krijgen."

Ajax opent het seizoen na de zeperd in de Johan Cruijff Schaal met een uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. Zaterdagmiddag wordt er om 16.30 uur afgetrapt in Limburg, waar Schreuder niet kan beschikken over Edson Álvarez en Calvin Bassey, die allebei geschorst zijn. Maarten Stekelenburg is op de weg terug van een blessure, maar ook hij is op bezoek bij Fortuna nog niet van de partij, zo liet Schreuder weten.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd