Driessen neemt het op voor Ihattaren: "Is natuurlijk belachelijk"

29 december 2022, 12:54   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Valentijn Driessen vindt het vreemd dat Ajax geen rugnummer heeft toebedeeld aan [a,https://www.footballtransfers.com/nl/spelers/mohamed-ihattaren,_blank,Mohamed Ihattaren]. De talentvolle linkspoot ontbrak een tijdje bij de selectie vanwege bedreigingen en kreeg vervolgens geen rugnummer van zijn club. Driessen laat in kick-off van De Telegraaf weten wat hij daar van vindt.

"Dat is natuurlijk belachelijk", aldus de analist. "Iedereen die onder contract staat krijgt een rugnummer, dat gaat tot nummer 87. Ze hebben tachtig conctractspelers. Geef die jongen dan gewoon zijn nummer. Het lijkt wel vooruitlopen op 'aju paraplu', we zien het niet meer in je zitten. Iedereen verdient toch gewoon een rugnummer? Dit is een weer een uitzonderingspositie, daar krijg je weer discussie over. Ik vind dit echt idioot."

Driessen heeft ook geen goed woord over voor Joey Veerman. De middenvelder van PSV deed onlangs zijn beklag over het drukke speelschema van zijn ploeg. "Dit is ook niet weten wat je te wachten staat in het grote internationale voetbal. Dat zijn gewoon twee wedstrijden in drie dagen. Ze hadden ook kunnen besluiten om direct vanuit Amsterdam naar Monaco te gaan. Er waren allerlei mogelijkheden om dit te vermijden."

Daarnaast vindt de chef voetbal van De Telegraaf het opmerkelijk dat NEC aan de haal gaat met Jasper Cillessen. "Ik vind dat wel een slimme zet van NEC. Als Ajax zijnde was ik daar tussen gaan zitten. Ze hebben blijkbaar vertrouwen in deze drie keepers. Maar wat is voor Cillessen het vergezicht richting het Nederlands elftal? Hij krijgt bij NEC veel meer te doen, dus hij kan zich wel laten zien. Bij Ajax en Oranje krijg je twee ballen op doel."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als je hem een nr geeft boven de 11 is het ook weer niet goed .

BertKnipsadeler21
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

-5 is goed nummer!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen