Selectie Van Basten verrast Stekelenburg

15 augustus 2006, 00:52

Ook voor Maarten Stekelenburg kwam het als een verrassing dat niet híj maar Henk Timmer als tweede doelman opgenomen is in de selectie van het Nederlands elftal. De jonge Ajacied promoveerde tijdens het WK nog tot tweede keeper, maar lijkt die status inmiddels alweer kwijt te zijn. Dat is verrassend, vindt ook Stekelenburg zelf.

"Ik was wel verrast dat ik niet bij de selectie zat, zeker omdat ik tijdens het WK tweede doelman was", is de eerlijke reactie van de jonge doelman op de website van Ajax. "Ik las de selectie vrijdag op Teletekst. Maargoed, het blijft natuurlijk de keuze van de bondscoach. Het is nu aan mij om te laten zien dat ik er bij hoor. Het is natuurlijk nooit voor honderd procent zeker dat je er bij zit. Dat je je steeds weer moet bewijzen, maakt het ook wel leuk."

Eerder had ook Timmer zijn verbazing uitgesproken over de wijziging in de hiërarchie. "Ik weet niet hoe het nu is gegaan, ik heb Van Basten daar niet over gesproken. Dat hoeft ook niet, trouwens. Waarom ik nu weer tweede keeper ben, maakt me niet uit. Ik ben er weer bij, dat is het belangrijkste", zei hij eerder deze week in gesprek met FCUpdate.nl.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen