Romano: Senesi persoonlijk akkoord met Premier League-club

6 augustus 2022, 12:08

Marcos Senesi lijkt Feyenoord zeer binnenkort te gaan verlaten voor een avontuur in de Premier League. Bournemouth werd deze week concreet voor de Argentijnse verdediger en is inmiddels dicht bij zijn komst. Zaterdag zou de club met Senesi zelf tot een persoonlijk akkoord zijn gekomen.

Dat meldde de goed ingevoerde Fabrizio Romano zaterdagochtend op Twitter. Na het akkoord met Senesi moet alleen met Feyenoord nog een overeenkomst worden gesloten. Daar is Bournemouth op het moment hard mee bezig. Eerder noemde journalist Matteo Moretto daarbij een verwachte transfersom van zo'n vijftien miljoen euro, inclusief bonussen.

Bournemouth eindigde afgelopen seizoen als nummer twee in de Engelse Championship, waarmee het direct promoveerde naar het hoogste niveau. Het was naar verluidt niet de enige Premier League-club die zich voor Senesi meldde; volgens 1908.nl mengde ook West Ham United zich in de strijd om zijn handtekening. De Telegraaf ontkende die interesse.

Smalle selectie

Hoewel de transfersom welkom is voor Feyenoord, zou een vertrek van Senesi erg ongelegen komen. Zondagmiddag om 14.30 uur trappen de Rotterdammers het nieuwe seizoen af tegen Vitesse, en ook mét de Argentijn moet trainer Arne Slot al flink puzzelen. Achter Senesi zijn alleen Lutsharel Geertruida en Jacob Rasmussen opties om naast Gernot Trauner in de achterhoede spelen, maar beide spelers lijken al nodig op de backposities.

Lees ook: De vermoedelijke eerste opstellingen van Ajax

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Rasmussen komt naast trauner voorlopig en pedersen zal linksback worden , als senesi vandaag al gaat . En dan volgende week lopez (medisch gekeurd) . Ben benieuwd wat er nog meer komt

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen