'Frenkie nu ook met eigen management in de clinch over toekomst'

6 augustus 2022, 12:53   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De wens van Frenkie de Jong om bij FC Barcelona te blijven, wordt hem steeds lastiger gemaakt. Niet alleen zou de club hem het liefst zien vertrekken, ook zijn management heeft hem inmiddels geadviseerd om de rumoerige club achter zich te laten. 

Het Spaanse Sport schreef dat De Jong en zijn zaakwaarnemers het niet eens waren over welke stap hij deze zomer moet nemen. Zoals bekend blijft hij zelf het liefst in Barcelona. Ook de club zou daarin mee willen gaan, maar dan staat daar wel een salarisvermindering tegenover. 

Inmiddels zou De Jong van zijn zaakwaarnemers het nadrukkelijke advies hebben gekregen om te vertrekken naar de Premier League, waar onder meer Chelsea en Manchester United interesse hebben getoond. Zij willen beslist niet dat de speler akkoord gaat met een loonoffer.

Lees ook: 'Barcelona moet tweetal wederom vragen om salarisvermindering'

Chelsea of Manchester United

Van de twee genoemde clubs lijkt Chelsea de beste papieren te hebben. Bij Manchester United lonkt weliswaar een weerzien met zijn oude trainer Erik ten Hag, maar het feit dat de club niet in de Champions League speelt, zou voor De Jong zwaar wegen. Chelsea kan hem dat podium wel bieden. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

HenkVoetbalbier
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Frenkie heeft een beetje een bord voor z'n kop lijkt wel. Je laat je toch niet naaien door je eigen club. Maakt clubliefde ook blind dan? Ik had allang al weggeweest en die tyfus zooi aangeklaagd.

NiklasHof17
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Laten naaien door je eigen zaakwaarnemer is beter? Die zien euro's bij een transfer ën die zien ze niet wanneer hij akkoord zou gaan met een lager salaris.

TijsMulder06
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik denk dat united de beste keus is omdat hij dan met zijn vertrouwde trainer is.

MrHamstring
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tuurlijk, die ruiken procenten 💰

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Grote kans van, maar die zijn niet blind voor clubliefde en hebben geen vrouw aan de keukentafel die koste wat kost in Barca wilt blijven. De relatie met Barcelona is zo gebroken dat hun ook zien dat het beste voor Frenkie een vertrek is.

DiegoFrankly15
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

👍ik ben op de hoogte.Don..

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij wil ook best wel vertrekken, maar niet naar United. Als Chelsea of Bayern concreet wordt is hij weg.

Loek
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Barcelona een club zonder scrupules,de club van de verlosser Johan Cruijff en al die andere Nederlanders,maakt nu duidelijk dat een speler er niet toe doet,ze hebben alleen eigen belang voor ogen,menselijk nee,en dan maar met slijmen bij vooral Ajax en duiden op vriendschap en verleden tussen die clubs om een goedkopere transefer voor elkaar te krijgen. En nu maar dat is eigenlijk al vel langer zo blijkt dat het een club van haaien is niks anders, en ik hoop dat Ajax voortaan ook niet meer meewerkt aan een speler te verkopen voor een vriendenprijsje want Barcelona is geen vriend,en heeft geen vrienden,ze hebben alleen zichzelf. ps hebben ze volledig bedrag voor Frenkie eigenlijk al aan Ajax betaald?

gi0vanni
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nee, in het voetbal worden veel transfers in termijnen betaald. En meestal is dat 5 jaar.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen