Opstelling PSV: Xavi Simons maakt debuut in de Eredivisie

6 augustus 2022 – Ruud van Nistelrooij heeft de opstelling van PSV voor de thuiswedstrijd tegen FC Emmen bekendgemaakt. Meest opvallende basisspeler is Xavi Simons, die zaterdagavond zijn debuut in de Eredivisie maakt. De wedstrijd tussen PSV en Emmen wordt in het Philips Stadion gespeeld en gaat om 20.00 uur van start.

Opstelling PSV: Xavi Simons maakt debuut in de Eredivisie

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Net zoals eerder deze week tegen AS Monaco staat Walter Benítez deze zaterdag onder de lat bij PSV. De defensie kent één wijziging. Phillipp Mwene verhuist naar de bank en Ki-Jana Hoever start als rechtsback. Jordan Teze, Armando Obispo en Philipp Max zijn de andere verdedigers.

Op het middenveld ontbreekt Ibrahim Sangaré. Hij viel uit tegen Monaco, maar is wel fit genoeg om deel uit te maken van de wedstrijdselectie. Guus Til neemt eveneens plaats op de bank. Het middenveld van de Eindhovenaren wordt zaterdag gevormd door Xavi Simons, Joey Veerman en Érick Gutiérrez. Voorin wordt Ismael Saibari vervangen door Johan Bakayoko. Cody Gakpo en Luuk de Jong completeren de aanval.

Sávio kwam vrijdagavond in actie bij Jong PSV, maar zou ook vanavond ook zijn opwachting kunnen maken. De Braziliaanse aanvaller zit op de bank en zou zodoende zijn debuut in de Eredivisie kunnen maken. Jarrad Branthwaite is er niet bij.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

PSV

gerelateerd