Gakpo: "Aannemelijker dat ik blijf als we Champions League halen"

6 augustus 2022, 23:57

Cody Gakpo heeft na afloop van de 4-1 zege op FC Emmen geen duidelijkheid kunnen geven over zijn toekomst. De aanvaller wilde wel kwijt dat de kans dat hij blijft groter wordt als PSV zich plaatst voor de Champions League.

'Gakpo moet blijven', galmde het zaterdagavond meerdere malen in het Philips Stadion. De Oranje-international zou een hoop supporters van PSV blij maken door zijn huidige club trouw te blijven, maar een paar weken voor het einde van de transferwindow weet Gakpo zelf ook nog niet wat hij gaat doen.

In gesprek met ESPN vertelt Gakpo dat het 'zeker mogelijk is' dat hij blijft. "We moeten ons eerst focussen op dinsdag en proberen de Champions League te halen. Dan is het aannemelijker dat ik blijf. Ik heb volgens mij ook nergens gezegd dat ik wegga, dus de kans dat ik blijf, zit er zeker in. Ik sta wel open voor een kop koffie met de directie. Althans, koffie voor hen en water voor mij. We gaan zien hoe het gaat lopen."

Voor Gakpo is er volop belangstelling. Zo zijn er veel clubs uit de Premier League die de aanvaller willen oppikken in Eindhoven. Arsenal is een van de clubs met belangstelling voor Gakpo. Onder meer Leeds United en Southampton zijn ook in de markt voor de vleugelspeler die nog voor vier jaar vastligt bij PSV.

Manchester City - Real Madrid: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

Manchester City - Real Madrid: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen