Maken jonge aankopen Ajax hun opwachting in KKD?

8 augustus 2022, 07:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 8 augustus.

Specials

Tops en flops

Na iedere speelronde in de Eredivisie zet FCUpdate.nl de tops en flops van het weekend op een rijtje. Wie groeiden uit tot grote uitblinkers en welke spelers stelden teleur in de eerste speelronde van het nieuwe seizoen? Je leest het iedere week in onze terugkerende rubriek.

Wedstrijden

Jong Ajax - Telstar (20.00 uur)

Ook voor Jong Ajax gaat het nieuwe seizoen van start. De Amsterdamse beloftenploeg opent het Keuken Kampioen Divisie-seizoen met een wedstrijd tegen Telstar. Onduidelijk is over welke spelers coach Johnny Heitinga kan beschikken. Kan hij bijvoorbeeld een beroep doen op de jonge aankopen Francisco Conçeicao en Brian Brobbey? En maakt Mohamed Ihattaren zijn rentree bij de beloften?

Bologna - Consenza (21.15 uur)

Het Bologna van Jerdy Schouten trapt maandagavond het seizoen af met een bekerwedstrijd tegen het kleine Consenza. Schouten, die volgende week tegen Lazio ook aan het Serie A-seizoen begint, zal zich dit seizoen in de kijker willen spelen van bondscoach Louis van Gaal, in de jacht op een plek in de selectie van Oranje voor het WK.

Voetbal op tv

18.00 uur: Modena - Sassuolo, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het duel in de Coppa Italia

20.00 uur: Jong Ajax - Telstar, ESPN, live verslag van het duel in de Keuken Kampioen Divisie

21.00 uur: West Bromwich Albion - Watford, Viaplay, live verslag van het duel in de Championship

21.15 uur: Bologna - Consenza, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het duel in de Coppa Italia

23.00 uur: ESPN Vandaag, ESPN, nieuwsprogramma

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen