'Ten Hag ziet bij Bayern München alternatief voor Antony'

7 augustus 2022, 11:40   Bijgewerkt: 7 augustus 2022, 11:46

Erik ten Hag is in de zoektocht naar aanvallende versterkingen uitgekomen bij Bayern München. De Nederlandse oefenmeester hoopt dat Manchester United zich gaat versterken met Leroy Sané. De Duitse aanvaller wordt gezien als alternatief voor Antony, met wie hij succesvol samenwerkte bij Ajax.

Dat meldt Sunday Mirror. Ten Hag is tot de conclusie gekomen dat hij vooral in aanvallend opzicht versterkingen nodig heeft. Lange tijd was Antony in beeld als versterking voor op de flanken, maar de Braziliaan heeft een te forse vraagprijs. Ajax verlangt naar verluidt een transfersom van rond de tachtig miljoen euro voor de buitenspeler. Dat is te gortig voor United.

Daarom is het vizier nu gericht op de 26-jarige Sané, die afgelopen seizoen slechts 22 keer in de basis begon bij Bayern München. De aanvaller blijkt bij de Duitse recordkampioen niet verzekerd van een basisplaats. Bij United lijken zijn kansen op speeltijd groter, aangezien Edinson Cavani is vertrokken. Cristiano Ronaldo wil vertrekken en Mason Greenwood vanwege de mishandeling van zijn vriendin niet meer bij de selectie zit.

De overstap van Sané naar United zou een pikante zijn. Bayern nam de aanvaller in 2020 voor miljoenen over van Manchester City, de rivaal van United. Ook bij de regerend landskampioen werd Sané nooit onomstreden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen