Ten Hag-debuut wordt nachtmerrie: trainer verliest competitieduel

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

7 augustus 2022 – Het debuut van Erik ten Hag, basisspeler Lisandro Martinez en invaller Tyrell Malacia is uitgelopen op een deceptie. Manchester United heeft in eigen huis verloren van Brighton & Hove Albion. De ploeg van de Nederlandse trainer keek met rust al tegen een 0-2 achterstand aan. Na de pauze mocht de oefenmeester eenmaal juichen, maar dat was niet genoeg voor een tastbaar resultaat.

Ten Hag-debuut wordt nachtmerrie: trainer verliest competitieduel

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Na een halfuur spelen kwamen de bezoekers op voorsprong via Pascal Gross, die de bal kreeg van voormalig Manchester United-aanvaller Danny Welbeck. Nog geen tien minuten later mocht hij nogmaals juichen, terwijl de zorgen voor Ten Hag groter werden. Gross reageerde alert bij een rebound en kon de bal daardoor in het dak van het doel schieten. Het leverde Manchester United een fluitconcert op toen de scheidsrechter voor de rust floot.

Ten Hag begon met dezelfde spelers aan de tweede helft, maar al snel kwam Cristiano Ronaldo in de ploeg. Hij leek na zestig minuten een assist achter zijn naam te krijgen toen hij een bal op de strafschopstip panklaar legde voor Marcus Rasford. De Engelsman schoot de bal recht op doelman Robert Sanchez. United werd uiteindelijk nog geholpen. Met nog iets meer dan twintig minuten op de klok kwam de spanning terug door een eigen doelpunt van Alexis Mac Allister.

Onder anderen Donny van de Beek en Malacia kwamen na die aansluitingstreffer binnen de lijnen, maar de wissels leverden niet het gewenste resultaat op. Aan goede wil geen gebrek, maar meer doelpunten zaten niet in het vat voor de thuisspelende club. Ten Hag en zijn landgenoten beginnen het seizoen dus in mineur.

  • USA - Nederland, actie Adv

    Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

    Van een euro maak je €50, als Nederland wint van de USA.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd