Marokko
0 – 0
Spanje

FC Twente wijst eerste bod op 'Aursnes-vervanger' Zerrouki af

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

7 augustus 2022 – Feyenoord moet serieus moeite doen voor de handtekening van Ramiz Zerrouki. De middenvelder van FC Twente staat bovenaan het wensenlijstje van de Rotterdammers als vervanger van Fredrik Aursnes, maar de Eredivisieclubs gaan elkaar niet zomaar vinden aan de onderhandelingstafel. Dat is al duidelijk geworden na het eerste bod.

FC Twente wijst eerste bod op 'Aursnes-vervanger' Zerrouki af

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Tijmen van Wissing van RTV Oost weet dat de eerste poging van Feyenoord van tafel is geveegd door de Enschedeërs, die daarna geen tegenbod hebben gedaan. Technisch directeur Jan Streuer wil de middenvelder namelijk niet kwijt. Hij is er tot dusver in geslaagd om de basisploeg bij elkaar te houden en dat wil de bestuurder graag zo houden. Daarom moeten de Rotterdammers de absolute hoofdprijs betalen als ze door willen pakken.

Arne Slot
Feyenoord wil inspelen op een vertrek van Aursnes, die in de concrete belangstelling staat van Benfica. Het zou de zoveelste basisspeler zijn die deze zomer kan vertrekken uit de Kuip. Arne Slot liet zich rondom het duel met Vitesse lovend uit over de Noorse middenvelder. "Ik vind hem belangrijk voor ons, maar het is aan de club om een beslissing te nemen als er een bod binnenkomt. Ik ga niet over de financiën. Maar het is wel helder dat de noodzaak minder is dan twee maanden geleden."

De oefenmeester zag deze zomer al tientallen miljoenen binnenkomen in Rotterdam. Tyrell Malacia en Luis Sinisterra vertrokken, terwijl Marcos Senesi ook richting Engeland verkast. "Dit was bittere noodzaak", doelt hij op de enorme transfersommen. "Of het sportief goed nieuws is, daar kun je wat van vinden. Maar als je de eerste wedstrijd met 2-5 wint, dan geeft dat een goed gevoel. Helemaal omdat we vorig seizoen twee keer van Vitesse verloren."

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd