RKC Waalwijk
2 – 1
Sparta

Maguire is eerlijk over moeizame samenwerking met Martinez

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

7 augustus 2022 – Harry Maguire is na de eerste officiële wedstrijd van Manchester United eerlijk: de samenwerking met Lisandro Martinez verloopt vooralsnog moeizaam. Desondanks heeft de mandekker er alle vertrouwen in dat de twee snel beter op elkaar ingespeeld zijn.

Maguire is eerlijk over moeizame samenwerking met Martinez

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Martinez maakte deze zomer de overstap van Ajax naar Manchester United. De Engelsen betaalden bijna zestig miljoen euro over naar Amsterdam, wat doormiddel van bonussen nog verder kan oplopen. De ogen waren op de aankoop gericht, maar hij kon een nederlaag niet voorkomen. Twee keer was Pascal Gross de defensie te slim af, waardoor de thuisploeg met 1-2 verloor van de middenmoter.

Lees ook: Media hebben gemengde gevoelens na 'horrorstart' van Ten Hag

"Het is geweldig om Lisandro bij deze club te hebben. Met hem erbij hebben we achterin goede concurrentie. We hebben nog niet veel samengespeeld. Vooral in de openingsfase moesten we duidelijk nog aan elkaar wennen", vertelt de captain van United voor de camera van Sky Sports. "De samenwerking tussen verdedigers moet opgebouwd worden. Na verloop van tijd zal het veel beter gaan. Dan gaat het ons lukken om het doel schoon te houden."

Maguire baalde van de nederlaag in de eerste speelronde van het seizoen. "We waren positief na de voorbereiding. Een 0-2 achterstand bij rust is dan het slechtst denkbare scenario. Dit is een hele slechte start voor ons", aldus de mandekker, die weet waar de ploeg de komende dagen aan moet werken: "We gaven veel druk en hadden veel de bal, maar we moeten creatiever worden. Daar moeten we aan werken. Als we dat niet aanpakken, blijven we er tegenaan lopen."

Lees ook: Ten Hag na 'teleurstellend' debuut: "Hebben meer spelers nodig"

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Premier League

gerelateerd