Pérez kan oren niet geloven: "Dat kan toch niet waar zijn?"

8 augustus 2022, 11:05   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Kenneth Pérez vindt het opmerkelijk dat Benfica een transfersom van ongeveer vijftien miljoen euro wil betalen voor Feyenoorder Fredrik Aursnes. De analist van ESPN vindt het een erg hoog bedrag voor de controlerende middenvelder van de Rotterdammers, die pas één seizoen in de Eredivisie actief is.

Volgens verschillende media, waaronder De Telegraaf, zou Benfica een bod van tien miljoen euro hebben uitgebracht op Aursnes. Feyenoord wil in ieder geval vijf miljoen euro meer hebben, waardoor het bedrag op zo'n vijftien miljoen euro zou kunnen uitkomen. Een akkoord tussen beide clubs lijkt er wel te komen, waardoor Feyenoord opnieuw een mooi bedrag ontvangt voor een speler. Arnold Bruggink kijkt op van de hoogte van de transfersom: "Dat is toch bizar, dat daar gewoon zeventien miljoen euro voor wordt betaald", zegt de oud-speler van onder meer FC Twente, die eventuele bonussen in de deal al mee heeft gerekend, in het programma Dit was het Weekend van ESPN.

"Zeventien miljoen? Is dat bevestigd?", vraagt Pérez zich af. "Dat kan toch niet waar zijn?" Pérez vindt dat Benfica een wel heel flink bedrag moet overmaken naar Feyenoord, maar is desondanks te spreken over wat Aursnes Feyenoord vorig seizoen gebracht heeft. "Hij is wel een beetje het cement", aldus Pérez. "Zeker nu er meer frivoliteit is gekomen in het elftal van Feyenoord zou hij wel een speler kunnen zijn in de balans. Hij moet er dan voor zorgen dat het goed staat. Ik denk dat hij tactisch ook slimmer is dan de meesten."

Pérez laat ook weten dat Feyenoord een vervanger moet aantrekken voor de Noorse controleur, aangezien de Rotterdamse club weinig spelers heeft die als verdedigende middenvelder uit de voeten kunnen. "Orkun Kökcü kan daar wel spelen, maar dat is niet iemand die het tactisch neerzet", aldus Pérez. Ramiz Zerrouki zou de opvolger van Aursnes moeten worden in Rotterdam, maar een akkoord is er voorlopig nog niet bereikt met zijn werkgever FC Twente.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het is wat de gek er voor geeft. Zie ook andere spelers vertrekken voor bedragen dat ik denk meen je dit nu. Aursnes is geen wereldtop . Maar kan voor veel teams net de samen smeltende schakel zijn . Ja hoeveel is dat waard ?

peterdejong1983
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hoezo kan dit niet waar zijn? Is dat alleen maar toegestaan in Amsterdam?

Reurtje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja, alleen in Amsterdam.

ikkejaja
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Blijft grappig van al die Feijenoorders … altijd in ieder verhaal .. waar het ook over gaat .. altijd Ajax erbij betrekken … hoezo tegen Ajax op kijken???😳👌

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nee en jullie reageren nergens op😴

ikkejaja
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Sowieso een heel stukkie minder iig ja !!

Moederkoek
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gek he? Je zou bijna denken dat ze uit hetzelfde land komen en in dezelfde competitie spelen.

TeamSchipper75
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het kan niet waar zijn ; Perez zijn mening moet 24/7 in de voetballerij te horen zijn 😅

Koningtoto
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik vind dat hij het vaak bij het rechte eind heeft in zijn analyses. Hij vraagt gewoon hardop af of hij daadwerkelijk 15mil waard is. Ik vind ook van niet, maar voor een club in nood (Benfica) kan hij de perfecte pion zijn en zijn ze daar willig 15mil voor te geven. Misschien onderschat Pérez de ontwikkelingen van de prijzen een beetje.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen