'Clubs akkoord: United heeft Frenkie-alternatief bijna binnen'

8 augustus 2022, 13:50   Bijgewerkt: 8 augustus 2022, 14:42

Manchester United is dicht bij de komst van Adrien Rabiot. Diverse media melden dat de Engelse club een akkoord heeft bereikt met Juventus over een transfer van de 27-jarige Franse middenvelder. Manchester United zette deze transferperiode lang in op de komst van Frenkie de Jong, maar lijkt te zijn doorgeschakeld.

Nadat eerder op de dag bekend werd dat Manchester United geïnteresseerd is in Rabiot, zijn de clubs het inmiddels eens geworden over de transfervoorwaarden. Het is niet bekend welk bedrag de club van trainer Erik ten Hag wil betalen voor de komst van de Franse middenvelder. Volgens [a,https://www.footballtransfers.com/en/players/adrien-rabiot,_blank,FootballTransfers] vertegenwoordigt Rabiot een marktwaarde tussen de 25 en 41 miljoen euro.

De transfer van Rabiot naar Manchester United is een flinke stap dichterbij gekomen, maar de speler en club moeten nog wel een akkoord zien te bereiken over de persoonlijke voorwaarden. Dat lijkt op voorhand goed te moeten komen, al zou de deal kunnen klappen als de middenvelder geen trek heeft in een overstap naar de Premier League-club.

Als de transfer doorgaat, dan wordt Rabiot de vierde aanwinst van Manchester United. Eerder haalde Ten Hag Lisandro Martínez (ruim 57 miljoen euro), Tyrell Malacia (15 miljoen euro) en Christian Eriksen (transfervrij) naar Old Trafford. The Red Devils hebben ook interesse in Bologna-aanvaller Marko Arnautovic. Zaakwaarnemer Danijel Arnautovic heeft in Oostenrijkse media de belangstelling maandag bevestigd.

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Niet goed genoeg. Nooit een bijzondere voetballer gevonden.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen