Clement is duidelijk en legt uit waarom Monaco favoriet is tegen PSV

8 augustus 2022, 17:14

Volgens AS Monaco-trainer Philippe Clement is zijn ploeg favoriet voor de return in de derde voorronde van de Champions League tegen PSV. Dat vertelde de Belg maandag tijdens zijn persconferentie, waarin hij vooruitblikte op de wedstrijd in Eindhoven. Hij legde daarbij ook uit waarom hij dat zo ziet.

"We hoeven geen extra vertrouwen te putten uit de heenwedstrijd, want het vertrouwen is er al", begon Clement, geciteerd door L'Équipe. "PSV is een goed team. Dat hebben ze laten zien door vijf goals te maken tegen Ajax in de Johan Cruijff Schaal. Dit weekend maakten ze er ook weer vier. Het is aanvallend een zeer sterke ploeg. Maar we kennen ook onze eigen kwaliteiten. De spelers hebben de afgelopen weken keihard gewerkt om er klaar voor te zijn."

AS Monaco als favoriet

Dat PSV na een 1-1 gelijkspel in Monaco nu het thuisvoordeel heeft, zegt Clement weinig. Hij moest dan ook glimlachen toen gevraagd werd of PSV de favoriet is. "Favoriet? Dat is een interessant woord voor de kranten. Voor mij zijn wij de favoriet, omdat ik zeker weet dat we fysiek beter zijn. Maar we moeten ons bewijzen op het veld. Zij hebben het voordeel dat ze voor hun eigen supporters spelen, maar dat is niet zo belangrijk."

"Deze twee teams liggen heel dicht bij elkaar, ieder met hun eigen kwaliteiten", vervolgde hij. "Maar wij willen laten zien dat we in beide wedstrijden de betere ploeg kunnen zijn. Dat waren we al in de eerste wedstrijd, als je kijkt naar onze kansen. We zullen proberen om dat nu opnieuw te laten zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kijk dat is lekker een trainer die zijn eigen ploeg onder druk zet en de tegenstander in de underdog positie manoeuvreert.😂

MarcoDieBasta
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het is een Belg en die hebben geen winnaarsmentaliteit😉

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen