Vermoedelijke opstelling PSV: deze elf moeten AS Monaco verslaan

9 augustus 2022, 08:33

PSV moet dinsdagavond winnen van AS Monaco om zicht te houden op de Champions League-groepsfase. Ruud van Nistelrooy wil de club bestrijden met dezelfde elf namen als afgelopen week. Toen begonnen de Eindhovenaren goed, maar moesten ze uiteindelijk genoegen nemen met een punt (1-1).

Het betekent dat er vier wijzigingen plaatsvinden ten opzichte van het competitieduel met FC Emmen. Ibrahim Sangaré, Guus Til, Phillipp Mwene en Ismael Saibari kregen afgelopen weekend rust. Erick Gutiérrez, Xavi Simons, Johan Bakayoko en Ki-Jana Hoever moeten daarom weer plaatsnemen op de reservebank, weet het Algemeen Dagblad.

Vooral de keuze tussen Til en Simons zal een moeilijke zijn geweest voor de oefenmeester. Til liet zijn klasse in de Johan Cruijff Schaal zien met een hattrick, terwijl Simons tegen de club uit Drenthe de aanjager van de ploeg was en een assist gaf bij de openingstreffer. Van Nistelrooy lijkt nu voor de ervaring en de doelpunten van eerstgenoemde te kiezen.

Het doel van de trainer en zijn manschappen is vanavond duidelijk: de volgende ronde moet bereikt worden. Lukt het om Monaco te verslaan, dan zet de ploeg een grote stap richting een Champions League-ticket. In de volgende voorronde wacht dan een confrontatie met de winnaar van het tweeluik tussen Rangers FC en Union Sint-Gillis. De eerste wedstrijd werd met 2-0 gewonnen door de Belgen.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Mwene, Teze, Obispo, Max; Sangaré, Til, Veerman; Saibari, De Jong, Gakpo

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Na afgelopen weekend en de eerste pot tegen Monaco is de keuze tussen Til en Simons toch makkelijk lijkt me.

TheMaster1981
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dan zal het wel Til worden 🤣🤣

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen