Junker: "Plaats in Deense selectie is een droom"

15 augustus 2006, 09:49

Niet alleen Theo Janssen, maar ook zijn Vitesse-teamgenoot Mads Junker was het maandag een mooie dag. De aanvaller werd door de Deense bondscoach Morten Olsen opgeroepen voor het oefenduel tegen Polen, dat voor komende woensdag op het programma staat. Met zijn uitnodiging gaat voor Junker een droom in vervulling.

Junker is aan de selectie toegevoegd nadat onder meer Jesper Grönkjaer zich geblesseerd afmeldde. "Er zijn drie of vier spelers afgevallen, waardoor ik alsnog bij de selectie gekomen ben", legt Junker uit. "Spelen voor Denemarken is een droom voor mij. Dit is dan ook echt een mooie verrassing, het is de eerste keer dat ik er bij zit."

De spits zal zich donderdag weer in Arnhem melden, waarna vrijdag de eerste wedstrijd van de competitie op het programma staat. Dat is een strak schema, maar volgens Junker hoeft dat geen probleem op te leveren. "Mijn plaats in de Deense selectie is heel goed voor mijn vertrouwen, ik zal donderdag dan ook met een goed gevoel terugkeren bij de club. Het elftal staat inmiddels wel, dus dat is geen probleem", aldus de spits tegen Omroep Gelderland.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen