Ten Hag lijkt niet om Ronaldo heen te kunnen na rampstart

13 augustus 2022, 11:02

Erik ten Hag aast zaterdagmiddag tegen Brentford op eerherstel, nadat Manchester United tijdens de opening van het Premier League-seizoen verloor van Brighton & Hove Albion (1-2). Ten Hag lijkt een beroep te moeten gaan doen op de doelpuntendrift van Cristiano Ronaldo. Samen met Jack's Casino blikt FCUpdate.nl vooruit op de wedstrijd.

United kwam afgelopen week tijdens de seizoenstart tegen Brighton weliswaar op het scorebord, maar dat was niet te danken aan de eigen aanvallers. Alexis Mac Allister maakte namelijk op ongelukkige wijze een eigen goal. Het was tekenend voor het gebrek aan aanvallende daadkracht van United, dat tegen Brentford vroeg in het seizoen een crisis moet zien af te wenden. Wint Manchester United nu wél onder Ten Hag? Dat levert je 2.05 keer je inzet op.

Grote kans dat Ten Hag opnieuw een beroep gaat doen op Ronaldo. De Portugese superster heeft een nadrukkelijke vertrekwens en maakte zich de laatste weken met zijn gedrag bepaald niet geliefd bij Ten Hag, maar de Nederlandse coach lijkt niet om zijn neusje voor de goal heen te kunnen. Ronaldo is een van de weinige spelers in de selectie die garant staat voor doelpunten. Inzetten op een openingsgoal van Ronaldo levert je 5.00 keer je inzet op.

Voor Christian Eriksen wordt het treffen met Brentford een bijzonder duel. De Deense middenvelder kreeg na zijn hartstilstand tijdens het EK een nieuwe kans bij de Engelse middenmoter. Bij Brentford speelde hij zich uiteindelijk weer in de kijker van internationale topclubs.

Let op: gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen