Bazoer kan debuteren in cruciaal AZ-duel; Twente waakt voor stunt

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

10 augustus 2022 – Riechedly Bazoer kan donderdagavond zijn officiële debuut maken bij AZ. De 25-jarige aanwinst, die transfervrij werd opgepikt na zijn vertrek bij Vitesse, zit tijdens de Conference League-return tegen Dundee United voor de eerste keer sinds zijn komst bij de wedstrijdselectie.

Bazoer kan debuteren in cruciaal AZ-duel; Twente waakt voor stunt

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Bazoer is nog niet fit voor een basisplaats, maar zit wel bij de groep die een 1-0 nederlaag moet repareren in de jacht op een ticket voor de Conference League. "Riechedly heeft een achterstand, maar is fit genoeg om in ieder geval plaats te nemen in de selectie. Hij maakt een prima indruk en is dagelijks heel hard bezig om de achterstand die hij heeft ten opzichte van de rest van de groep te verkleinen. Daar hebben we goed over gesproken en een goed programma voor samengesteld. Hij is op weg", vertelde coach Pascal Jansen aan De Telegraaf. Yukinari Sugawara is hersteld van zijn blessure en zit bij de selectie.

Twente
FC Twente verdedigt donderdagavond in eigen huis een voorsprong tegen het Servische Cukaricki. De Enschedeërs boekten vorige week een 1-3 overwinning op bezoek bij de Serviërs. Hoewel Twente al met één been in de laatste voorronde van de Conference League staat, waakt coach Ron Jans voor een stunt.

"We verwachten dat FK Cukaricki doorgaat met wat ze de tweede helft lieten zien in Belgrado", vertelt Jans op de clubwebsite. "Hier moeten wij beter tegen gewapend zijn. Wij willen namelijk spelen zoals de eerste helft vorige week. Hoog druk zetten, initiatief nemen in balbezit en dominant voetballen. Dan zijn we op ons sterkst. Bij FK Cukaricki is de hoop om door te gaan zeker aanwezig. Bij een doelpunt tegen kan het onrustig worden."

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd