'Ten Hag blokkeerde komst Wijnaldum naar Manchester United'

10 augustus 2022, 18:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Erik ten Hag heeft deze zomer voorkomen dat Manchester United zich versterkte met Georginio Wijnaldum. De middenvelder werd naar verluidt aangeboden bij de Engelse topclub, maar de Nederlandse manager zag een samenwerking met de speler van Paris Saint-Germain niet zitten.

Dat meldt het Britse Sky Sports. Wijnaldum mocht na een mager jaar in Parijs op zoek naar een andere werkgever en werd met enkele clubs in verband gebracht, maar koos uiteindelijk voor een overstap naar AS Roma. Een terugkeer naar de Premier League, waar hij in het verleden veel indruk maakte als speler van Liverpool, ging daarom niet door.

Wijnaldum zelf zou wél open hebben gestaan voor een transfer naar Manchester United. Ten Hag gaf echter de voorkeur aan het binnenhalen van andere middenvelders. Zo stond Frenkie de Jong lang op zijn verlanglijst, maar de Nederlander ziet een overstap naar Manchester niet zitten. Adrien Rabiot van Juventus wordt inmiddels als alternatief gezien.

In Manchester wil Wijnaldum zijn kansen op deelname aan het WK nieuw leven inblazen. De middenvelder behoorde tijdens de laatste interlandperiode niet tot de selectie van bondscoach Louis van Gaal.

Lees ook: 'Ten Hag ziet De Jong mogelijk naar concurrent verkassen'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Terwijl Wijnaldum nou juist een verbetering zou zijn geweest ten opzichte van jongens als Fred en McTominay. Ik volg Ten Hag zijn transferbeleid tot nu toe echt niet.

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Inderdaad , dat is een speler die de prem. l. kent en weet wat er gevraagd wordt en hij kan het niveau aan , dat heeft hij bij liverpool wel bewezen.En wijnaldum heeft hij afgewezen ???,Tsjaaa vreemd , heel erg vreemd!.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen