Ajax bevestigt komst Mexicaanse concurrent voor Devyne Rensch

10 augustus 2022, 21:26

Ajax heeft de komst van Jorge Sánchez bevestigd. De 24-jarige Mexicaan wordt overgenomen van Club América en heeft een contract voor vier seizoenen getekend in Amsterdam. Ajax betaalt naar verluidt een bedrag van rond de vijf miljoen euro om hem los te weken in Mexico.

De Amsterdammers waren al langer op zoek naar een nieuwe rechtsback. Na het transfervrije vertrek van Noussair Mazraoui naar Bayern München leek Ajax het vertrouwen te geven aan Devyne Rensch, maar de talentvolle verdediger beleefde een teleurstellende start van het nieuwe seizoen. Rensch moet nu gaan concurreren met Sánchez.

Met Sánchez, die een contract tot medio 2025 had in Mexico, haalt Ajax het nodige gif in de selectie. De defensief sterke rechtsback moet de selectie van meer winnaarsmentaliteit gaan voorzien, waar Ajax na het vertrek van Nicolás Tagliafico en Lisandro Martínez op heeft ingeboet. Sánchez staat in zijn geboorteland bekend als een speler die voorop gaat in de strijd.

Sanchez, die in Amsterdam gaat samenspelen met landgenoot Edson Alvarez, speelde tot dusverre 21 interlands namens de Mexicaanse ploeg. Dit seizoen kwam hij drie keer in actie voor Club América.

Lees ook: Telegraaf: Ajax-speler Tadic raakte lichtgewond bij overval

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MELANIN-MAN
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je hoort helemaal niks meer van Bandë ,het is bij Ajax een ongeorganiseerde rotzooi aan het worden met H-H ,geen kennis en balle verstand van voetballen, ik zie Ajax het ook niet redden in de CL dit jaar !!

ajax kampioen 2024
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

jij zit denk ik op het verkeerder club pagina'!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen