Frenkie de Jong speelt pijnlijke hoofdrol in bizarre soap

11 augustus 2022, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 10 augustus.

'Woedende Frenkie de Jong is er klaar mee en stapt naar vakbond'

Frenkie de Jong is klaar met de handelswijze van FC Barcelona. De Spaanse topclub probeert de middenvelder gestaag richting de uitgang te duwen. De Jong moet miljoenen aan salaris inleveren om een langer verblijf te realiseren. De middenvelder heeft daarom besloten spelersvakbond FIFPro in te schakelen.

'Chaos Barça compleet: transfervrij vertrek aanwinsten dreigt nu al'

Bij FC Barcelona neemt de paniek langzaam toe. Komend weekend gaat het nieuwe seizoen van La Liga van start met een thuiswedstrijd tegen Rayo Vallecano, maar het is allesbehalve zeker dat de nieuwe aanwinsten hun debuut kunnen maken tijdens de seizoensouverture. Een vertrek van enkele nieuwelingen dreigt nu al.

Agent De Jong arriveert bij Barça; gesprek gepland met Memphis

Ali Dursun, de zaakwaarnemer van Frenkie de Jong, is gearriveerd in Camp Nou om in gesprek te gaan met het clubbestuur van FC Barcelona. Dursun moet proberen de lucht te klaren tussen de club en de middenvelder, die door de Catalaanse topclub naar de uitgang wordt geduwd.

Real zet indrukwekkende prijzenregen voort en pakt Super Cup

Real Madrid heeft de eerste prijs van het nieuwe seizoen te pakken. De Spaanse topclub legde in het Finse Helsinki beslag op de UEFA Super Cup, het traditionele onderonsje tussen de winnaars van de Champions League en Europa League. Real Madrid rekende vrij eenvoudig af met het Duitse Eintracht Frankfurt: het werd 2-0.

Deze ex-Eredivisionisten zijn nog altijd transfervrij op te pikken

Het seizoen is alweer in volle gang, maar dat betekent niet dat alle spelers al een nieuwe werkgever hebben gevonden. Een elftal aan Eredivisie-waardige spelers trok deze zomer de deur achter zich dicht en speurt nog altijd naar een nieuwe werkgever. Zoekende clubs opgelet: deze elf ex-Eredivisionisten zijn gratis in te lijven.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen