Feyenoord neemt per direct afscheid van Jorrit Hendrix

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

11 augustus 2022 – De wegen van Feyenoord en Jorrit Hendrix scheiden per direct. Het huurcontract van de 27-jarige middenvelder is verscheurd. Hendrix keert niet terug naar Spartak Moskou, maar zet zijn loopbaan voort in Duitsland. Fortuna Düsseldorf heeft de komst van Hendrix donderdagmorgen wereldkundig gemaakt.

Feyenoord neemt per direct afscheid van Jorrit Hendrix

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Feyenoord nam Hendrix begin dit jaar op huurbasis over van Spartak Moskou. Het was de bedoeling dat de middenvelder voor anderhalf jaar in De Kuip zou blijven. Arne Slot zag het echter niet zitten in de voormalig speler van PSV. In de voorbereiding kreeg Hendrix te horen dat hij op zoek mocht naar een andere werkgever.

Die heeft hij inmiddels gevonden. Ondanks dat Hendrix bij Spartak Moskou over een doorlopend contract beschikte, maakt hij transfervrij de overstap naar Fortuna Düsseldorf. "Jorrit Hendrix zal met zijn kwaliteiten en ervaring ons middenveld versterken en ons spel extra stabiliteit geven. We zijn erg blij dat we hem hebben kunnen overtuigen om zich bij Fortuna aan te sluiten", reageert sportief directeur Christian Weber.

Hendrix was naar eigen zeggen vanaf de eerste contacten met Fortuna Düsseldorf geïnteresseerd in een overstap naar de club uit de 2. Bundesliga. "Ik heb als 27-jarige een goede leeftijd voor een voetballer. Nu wil ik graag veel minuten maken voor een geweldige club. Die kans krijg ik in Düsseldorf. Ik ken de stad al en ben een keer naar een wedstrijd in het stadion geweest. De sfeer was er geweldig en ik kijk nu al uit naar mijn eerste thuiswedstrijd."

Weinig minuten
Hendrix speelde uiteindelijk slechts veertien wedstrijden voor Feyenoord, waarvan twee als basisspeler. Daarin was hij goed voor één doelpunt en een assist. Zijn goal maakte hij in de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk (0-2 winst).

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Feyenoord

gerelateerd