'Transfer naar AC Milan wordt moeilijk verhaal voor Ziyech'

11 augustus 2022, 14:03

Een transfer van Hakim Ziyech naar AC Milan lijkt ver weg. De Italianen maken bepaald geen haast met de komst van de spelmaker van Chelsea. Mogelijk gaan zij zelfs helemaal geen poging meer wagen.

Ziyech wordt al geruime tijd in verband gebracht met een vertrek bij Chelsea. De aanvaller krijgt onder Thomas Tuchel weinig speeltijd en baalt van zijn situatie. Ziyech wil naar Milan, maar de Italiaanse topclub pakt maar niet door. Dat is voor de oud-speler van Ajax aanleiding geweest om zijn management te instrueren alternatieve opties te vinden.

Dat Milan de interesse in Ziyech nog niet heeft geconcretiseerd, heeft volgens diverse media twee redenen. Allereerst hebben de Rossoneri zich deze zomer versterkt met Charles De Ketelaere, een soortgelijke speler als Ziyech. De komst van de Marokkaans international is in sportief opzicht zodoende minder nodig. Bovendien heeft Milan nu minder geld te besteden. De Italianen willen Ziyech het liefst huren met een optie tot koop, terwijl Chelsea zinspeelt op een definitieve overgang.

Ziyech is bezig aan zijn derde seizoen in dienst van Chelsea. Tot nu toe kwam hij 83 keer in actie voor de Londense club. In de eerste speelronde van het huidige seizoen was hij een ongebruikte wissel tegen Everton (0-1 winst).

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen