NEC presenteert met trots nieuwe aanwinst: "Uitmuntend aan de bal"

11 augustus 2022, 17:20

Philippe Sandler is vanaf heden speler van NEC. De Nijmegenaren hebben de transfervrije komst van de centrale verdediger bevestigd. Sandler heeft voor drie jaar getekend.

NEC haalde in de persoon van Joris Kramer al een centrumverdediger naar Nijmegen, maar was de voorbije tijd op zoek naar nóg meer defensieve versterking. In die zoektocht kwam de club uit bij Sandler. De verdediger maakte begin dit jaar nog de overstap van Manchester City naar Feyenoord, maar kreeg in Rotterdam niet de gewenste speeltijd. Sandler vertrok begin vorige maand weer uit De Kuip en was dus transfervrij op te pikken door NEC.

In Nijmegen is men maar wat blij met zijn komst. "Sandler is één van de meest getalenteerde en veelzijdige verdedigers van Nederland", is technisch directeur Ted van Leeuwen op de clubsite lyrisch over de nieuwste aanwinst. "Groot, snel, elegant, intelligent, kopsterk en uitmuntend aan de bal. Blessureleed in allerlei vormen heeft hem in zijn loopbaan echter parten gespeeld.'' Bij NEC zijn ze ervan overtuigd dat Sandler binnenkort zijn debuut kan maken. "De schade is niet blijvend en via een uitgekiend programma moet Philippe binnen afzienbare tijd speelklaar zijn", aldus Van Leeuwen.

Cillessen

Ook Sandler is uiteraard gelukkig met zijn transfer. "Het plan dat de club me schetste sprak me enorm aan en ik zie hier een mooie rol voor me weggelegd." Eerder deze week presenteerde NEC al de komst van Jasper Cillessen. De doelman kwam na veel gedoe over van Valencia en keerde dus terug op het oude nest. Ook Pedro Marques, Calvin Verdonk, Oussama Tannane en Andri Fannar Baldursson maakten de overstap naar Nijmegen. De eerste competitiewedstrijd resulteerde desondanks in een nederlaag: FC Twente was afgelopen zondag met 0-1 te sterk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen