Saibari breekt door bij PSV: "Ruud heeft dat meteen herkend"

12 augustus 2022 – Het seizoen is nog maar net begonnen, maar bij PSV is nu al een verrassing ontdekt. Ismael Saibari maakt in de eerste weken veel indruk. Vorig seizoen speelde hij in de Keuken Kampioen Divisie onder Ruud van Nistelrooy en nu geeft die trainer hem de kans bij het eerste elftal.

Saibari breekt door bij PSV: "Ruud heeft dat meteen herkend"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Ik ben heel blij voor hem dat Ruud hem kansen geeft bij PSV", zegt Adil Ramzi, die afgelopen seizoen de assistent-trainer was bij de beloftenploeg en inmiddels eindverantwoordelijke is. "Het is een jongen die vorig seizoen bij Jong PSV de norm bepaalde en Ruud heeft dat meteen herkend. Een stabiele jongen in zijn hoofd ook, met een beresterk lichaam en de wil om van Ruud en de andere technische mensen te leren. Hij leeft voor het voetbal en is geen jongen die moeite heeft om de focus vast te houden."

Het maakt Ramzi trots dat het talent zo snel aanpikt bij de hoofdmacht, vertelt hij in het Eindhovens Dagblad. "Als trainer haal je voldoening uit resultaten van je ploeg, maar het is ook geweldig als individuele spelers vooruit gaan en op een hoger niveau aanhaken. Ik heb de afgelopen weken genoten van Ismael en als deze jongens bij PSV 1 slagen, kan ik daar bijna emotioneel van worden. Klinkt heel gek misschien, maar dat is waar je als coach alles voor wilt doen."

De voetballer werd in de jeugdopleiding van Anderlecht weggestuurd omdat hij te 'lui' zou zijn. Ramzi kan zich daar niets meer bij voorstellen. Hij is juist lovend over de inzet van de voetballer. "Die jongen is zo gedreven, nee daar kan ik me werkelijk niks bij voorstellen", aldus de oud-voetballer.

Reacties

PSV

gerelateerd