Diemers eerlijk: "Die liefde heb ik bij Feyenoord een beetje gemist"

12 augustus 2022, 10:38   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Mark Diemers speelt dit seizoen op huurbasis bij FC Emmen. De middenvelder kon ook naar het buitenland, maar is blij dat hij zich nu een jaar mag laten zien in Drenthe. De voetballer wil na zijn periode bi Feyenoord weer wekelijks minuten maken.

"In eerste instantie is het doel dat ik FC Emmen help en dat FC Emmen mij helpt. Daarna hoop nog een stap te zetten naar het buitenland. Het is voor andere clubs aantrekkelijk dat ik na dit seizoen transfervrij ben. Ik wil daar echter nog niet te ver op vooruitlopen", vertelt Diemers in gesprek met het Dagblad van het Noorden. De afgelopen maanden werd hij door Feyenoord verhuurd aan Hannover. Hij kon deze zomer opnieuw naar het buitenland, maar deed dat bewust niet.

"Mijn privésituatie vroeg erom. We hebben net vijf weken een kleine erbij, een dochtertje. We hadden al een zoontje. Ik heb net een half jaar in het buitenland gevoetbald voor Hannover 96. Ik wil mijn gezin dit jaar rust bieden en niet halsoverkop hoeven te verhuizen", aldus Diemers, die zich vanaf de eerste dag gewaardeerd voelt bij zijn nieuwe club. "Ik ben blij met de positieve reacties die ik inmiddels van staf, spelers en supporters heb mogen ontvangen. Die liefde heb ik bij Feyenoord een beetje gemist."

Dick Advocaat haalde hem naar Feyenoord, maar Arne Slot bleek minder enthousiast over de voetballer. "Desondanks houd ik een positief gevoel over mijn tijd bij Feyenoord. Ik heb mezelf er gigantisch kunnen ontwikkelen. Zowel op voetballend vlak, door elke dag met enorm goede spelers te trainen, als op mentaal vlak. De druk daar is enorm."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

bassiedieallesbeterweet
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

koude club

0laf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dikke onzin.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Bij andere club staan ze op de banken voor hun wisselspelers die slecht spelen dat klopt 😴

ThommZzz
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gewoon geen enkele keer overtuigend geweest. Veel draaien, spel vertragen en balverlies lijden. Simpelweg niet goed genoeg!

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Niet het gewenste niveau helaas...

peterdejong1983
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ook wel jammer. Hij heeft geen rare dingen gedaan (uitspraken of gedrag) maar op 1 of andere manier kreeg hij niet het krediet dat Linssen bv wel kreeg hoewel daar ook vaak kritiek op was. Hij wilde echt graag en deed ook echt z’n best maar het is niet gegaan zoals gehoopt. Hopelijk komt z’n plezier weer helemaal terug en kan het het ongelijk van de critici laten zien (maar liever niet tegen Feyenoord 😜)

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je kunt liefde van de supporters ook niet dwingen . Dat is er of niet . Vaak speelt succes ,het spel ,houding van een speler een grote rol. Qua inzet was het prima ,maar qua voetbal vaak slecht . Als je tijdens een oefenduels met veel jeugd als oudere speler de meest onbetrouwbare bent ,houdt het wel op .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen