'Rashford voelt vertrouwen van Ten Hag en wil niet naar PSG'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

12 augustus 2022 – Paris Saint-Germain wil Marcus Rashford naar Frankrijk halen, maar de kans van slagen lijkt klein. Manchester United zou voor geen enkel bedrag mee willen werken aan een vertrek. De aanvaller lijkt er bij Erik ten Hag goed op te staan en zou dat vertrouwen zelf ook voelen.

'Rashford voelt vertrouwen van Ten Hag en wil niet naar PSG'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

PSG ziet in Rashford een interessante optie om de ploeg te versterken. Hij heeft de nodige ervaring, maar kan ook nog jaren mee. Sky Sports stelt dat de Fransen verder moeten zoeken, want een transfer lijkt er niet te komen. Ten Hag heeft weinig keuzemogelijkheden voorin en daarom mogen niet meer aanvallers vertrekken. De Nederlandse trainer geeft de aanvaller tot dusver veel speeltijd. In de Ligue 1 lijkt de kans om minuten veel kleiner te zijn. In Parijs is de concurrentie moordend met Lionel Messi, Kylian Mbappé en Neymar. Daarom zou Rashford zelf ook het gevoel hebben dat hij Old Trafford niet hoeft te verlaten.

Rashford beleefde een stormachtige ontwikkeling op Old Trafford, maar de laatste jaren kon hij die lijn niet doortrekken. Vorig seizoen kwam hij in 31 wedstrijden in alle competities tot slechts vijf treffers en twee assists. Desondanks heeft Ten Hag dus vertrouwen in de multifunctionele aanvaller, al kan dat ook komen omdat er weinig andere smaken zijn.

Cody Gakpo
Manchester United werd eerst gelinkt aan Antony, maar de laatste dagen wordt Cody Gakpo genoemd als mogelijke versterking. Als hij de overstap maakt naar Old Trafford zal hij de concurrentiestrijd aan moeten gaan met onder andere Rashford. De Engelsman kan als linksbuiten en als spits uit de voeten.

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Premier League

gerelateerd