'Feyenoord denkt aan voormalig Willem II-keeper Wellenreuther'

12 augustus 2022, 11:41   Bijgewerkt: 12 augustus 2022, 11:47

Feyenoord denkt volgens goed ingevoerde bronnen aan Timon Wellenreuther. De doelman moet overkomen van Anderlecht, waar hij nog tot medio 2024 onder contract staat, maar wekelijks genoegen moet nemen met een plaats op de bank. Met dat nieuws komt 1908.nl op de proppen. De doelman is geen onbekende in de Eredivisie. Hij speelde precies honderd wedstrijden voor Willem II.

Wellenreuther speelde twee periodes in Tilburg. Voor die club speelde hij precies honderd wedstrijden. In Rotterdam wordt hij gezien als ideale stand-in voor Justin Bijlow, die de afgelopen jaren vaak geblesseerd was. Afgelopen seizoen was Ofir Marciano de tweede keuze achter de Oranje-international, maar hij maakte allesbehalve een overtuigende indruk. Daarom zou de club nu op zoek zijn naar een extra doelverdediger.

Marciano heeft nog een eenjarig contract in Rotterdam, maar het is de vraag of hij nog een toekomst heeft in de Kuip. Eerder gingen er al geruchten dat de doelman van de nationale ploeg van Israël richting de uitgang ging. Hij deelde via social media een foto waarop het huis vol stond met verhuisdozen. Tot dusver is hij echter nog altijd Feyenoorder.

Thijs Jansen

Er zijn meer ontwikkelingen gaande in Rotterdam. Feyenoord is namelijk tegelijkertijd bezig om het contract van jeugdspeler Thijs Jansen te verlengen. Als club en speler een akkoord hebben bereikt, ligt het in de lijn der verwachting dat hij daarna op huurbasis minuten op mag doen in de Keuken Kampioen Divisie. TOP Oss wordt genoemd als tijdelijke werkgever.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen