Jans verklapt: "Vrouw en kinderen hadden al een vlucht geboekt"

12 augustus 2022, 11:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ron Jans wilde nog niet over het duel met FK Cukaricki kijken, maar zijn vrouw en kinderen deden dat wel. De familie van de FC Twente-trainer haalde voor het tweede duel met de Servische club al vliegtickets binnen voor een tripje naar Florence.

Twente boekte in Servië een 1-3 zege, maar Jans wilde niet te vroeg juichen. Daarom nam hij de return heel serieus. De Tukkers keken snel tegen een achterstand aan in de eigen Grolsch Veste, maar uiteindelijk zag de oefenmeester zijn ploeg vier keer scoren. Daardoor wacht nu een tweeluik met Fiorentina. "Mijn vrouw en kinderen hadden al een vlucht en hotel in Florence geboekt', erkende Jans bij ESPN.

Lees ook: Vertrouwen is groot bij Twente: "Kunnen het iedereen moeilijk maken"

Volgens Jans was dat vanuit financieel oogpunt een slimme zet. "Anders betaal je meer of kun je geen vlucht meer boeken", aldus de oefenmeester, die volgende week tegen de Italiaanse ploeg speelt. "Er gaan twee mensen van onze staf naar de wedstrijd tegen Cremonese. Ik hoop dat Dessers in de basis staat, dan kunnen we die ook nog even zien. Maar we kijken ook wedstrijden van vorig seizoen terug om te zien waar hun kracht ligt. Het is denk ik een heel uitdagende tegenstander."

Twente gaat donderdag op bezoek in Stadio Artemio Franchi en een week later is de return in eigen huis. De winnaar van de play-off plaatst zich voor de groepsfase van de Conference League.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen