Slot duidelijk over Aursnes: "Ik heb liever dat ze niet meer komen"

12 augustus 2022, 14:35   Bijgewerkt: 12 augustus 2022, 22:05

Fredrik Aursnes leek op weg naar Benfica, maar de laatste dagen is het stil rondom de middenvelder. Het stemt Arne Slot tevreden. Hij zag deze zomer met Tyrell Malacia, Marcos Senesi en Luis Sinisterra al meerdere sterkhouders voor miljoenen vertrekken.

"Ik heb hem niet uit de basiself gehaald. De situatie is rustig. We hebben geleerd van de week ervoor, toen Marcos Senesi ineens wegging. Als een club interesse in onze spelers heeft, dan kan dat alleen in het begin van de week tot handelingen leiden", aldus Slot, die afgelopen weekend niet kon beschikken over de Argentijnse verdediger. Zijn transfer naar Bournemouth kwam in een stroomversnelling terecht, waardoor hij niet meer kon spelen tegen Vitesse.

"Clubs mogen op maandag en dinsdag bellen, maar niet meer op donderdag en vrijdag. Aursnes is niet dicht bij een vertrek. De clubs onderhandelen niet momenteel", wordt de oefenmeester geciteerd door Voetbal International. Er werd gesproken over een transfersom van meer dan vijftien miljoen euro, maar vooralsnog lijkt de Noor helemaal nergens heen te gaan.

"Ze zijn hier wel geweest. Maar dat leidde niet tot een overeenkomst. Daarna is niet meer onderhandeld. Niets is zo veranderlijk als de voetballerij, maar ik heb liever dat ze niet meer komen", aldus Slot, die deze zomer Sebastian Szymanski en Quinten Timber als versterkingen zag komen voor de middenlinie. Ramiz Zerrouki van FC Twente zou ook op de radar staan van Feyenoord, maar hij hoeft niet te komen als Aursnes blijft.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen