Ten Hag maakt zich geen zorgen na nederlaag: "Is elk jaar hetzelfde"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

12 augustus 2022 – Erik ten Hag gaat dit weekend op jacht naar zijn eerste officiële zege met Manchester United. De trainer debuteerde afgelopen weekend met een 1-2 nederlaag tegen Brighton & Hove Albion, maar dat teleurstellende resultaat zorgt volgens hem niet voor extra druk.

Ten Hag maakt zich geen zorgen na nederlaag: "Is elk jaar hetzelfde"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Ik weet dat hier altijd druk is. Ik weet dat we iedere wedstrijd moeten winnen. Dat willen de supporters en de analisten. Iedereen verwacht dat. Wij moeten leren omgaan met die druk. Het enige dat ik kan doen is het elftal zoveel mogelijk verbeteren", vertelt de oefenmeester op de persconferentie.

"Na elke wedstrijd kijk ik wat er fout is gegaan en hoe we dat kunnen verbeteren via trainingen. We hebben veel geleerd van de wedstrijd. Het is normaal dat er veel verbeterpunten zijn aan het begin van het seizoen. Dat is elk jaar hetzelfde", aldus Ten Hag, die weet dat Brentford geen makkelijke tegenstander is. "Elke wedstrijd is hier moeilijk. De trainer is daar al langer bij de ploeg, waardoor er een goede basis staat."

Bij Manchester United is het nog zoeken naar vastigheid. Ten Hag is net nieuw, net als een aantal spelers. Daardoor is het nog geen geoliede machine. Of Cristiano Ronaldo de ploeg dit weekend bij de hand kan nemen, is afwachten. De trainer is tijdens het perspraatje niet van plan om zijn opstelling weg te geven. "We gaan het zien, maar hij heeft een goede trainingsweek achter de rug."

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Premier League

gerelateerd