Gullit ziet problemen bij United: "Dat zijn ze in Engeland niet meer"

13 augustus 2022, 13:53

Ruud Gullit hoopt dat Erik ten Hag zich gaat herpakken bij Manchester United. De Nederlandse manager kreeg al de nodige kritiek te verwerken en kan zaterdagavond op bezoek bij Brentford wel een overwinning gebruiken. Gullit ziet dat werken bij United momenteel een zware taak is.

"Het is een club met veel problemen", vertelt Gullit in gesprek met het Engelse medium The Mirror. "Vandaag de dag willen spelers liever naar andere clubs gaan. Zij vertrekken liever naar Liverpool, Manchester City of Chelsea. United is niet meer de grootste club van Engeland zoals ze dat waren in de tijd van Alex Ferguson. Een extra probleem voor Ten Hag is dat er vijf ex-spelers dagelijks iets over United te melden hebben."

Gullit ziet dat Ten Hag het lastig heeft in zijn eerste weken als manager van The Red Devils. De voormalig hoofdtrainer van onder meer Chelsea en Feyenoord geeft zijn landgenoot dan ook een tip mee. "Erik ten Hag is een goede trainer, maar als je met de Nederlandse mentaliteit aankomt wordt het lastig. Je moet je aanpassen en begrijpen dat je wedstrijden niet gaat winnen met alleen goed voetballen."

United opende het seizoen in de Premier League met een 1-2 nederlaag tegen Brighton & Hove Albion. Zaterdagavond krijgt de ploeg van Ten Hag kans op eerherstel als het in Londen op bezoek gaat bij Brentford. "Er zijn geen gemakkelijke wedstrijden, dat is waarom we allemaal van de Premier League houden. Dat is wat je moet begrijpen. Er moet iedere dag hard worden gewerkt en daar heb je de juiste spelers voor nodig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen