Tannane heeft duidelijk doel bij NEC: "Voor iedereen een droom"

13 augustus 2022 – Oussama Tannane maakte vorige week een uitstekende indruk tijdens zijn debuut voor NEC Nijmegen. De middenvelder kan in de Goffert een belangrijke schakel worden in het elftal van trainer Rogier Meijer. Tannane droomt stiekem ook van een uitnodiging voor het WK met Marokko.

Tannane heeft duidelijk doel bij NEC: "Voor iedereen een droom"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Het WK is voor iedereen een droom", erkent Tannane in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Dat is iets wat in mijn achterhoofd zit, maar ik focus me eerst op NEC. Voor het WK van 2018 speelde ik vijf van de zes kwalificatieduels. Uiteindelijk raakte ik geblesseerd en nam iemand die daarvoor nooit werd geselecteerd mijn plek in. Hopelijk overkomt mij dat dit jaar."

De 28-jarige Tannane genoot vorige week van zijn entree in De Goffert tegen FC Twente, dat met 0-1 won. "Het was heel fijn dat ik op zo'n goede manier werd ontvangen door de supporters. Ik had een heel andere ontvangst kunnen krijgen. Geloof me, dat wil je echt niet. Dit was heel mooi en motiveert me alleen maar meer om nog maar te geven voor de club en de supporters."

Tannane tekende onlangs een contract voor twee seizoenen in Nijmegen, waar hij is begonnen aan zijn vijfde avontuur in Nederland. Eerder verdedigde hij de clubkleuren van sc Heerenveen, Herales Almelo, FC Utrecht en Vitesse. In het buitenland was de elfvoudig international actief bij AS Saint-Étienne, UD Las Palmas en Göztepe SK. Zondag speelt hij met NEC tegen FC Volendam.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd