'Ten Hag blijft hopen op De Jong: Man United doet laatste poging'

13 augustus 2022, 16:38   Bijgewerkt: 14 augustus 2022, 10:02

Manchester United heeft Frenkie de Jong nog altijd niet uit het hoofd gezet. De Engelse club zou nog één poging willen wagen om de middenvelder te verleiden tot een transfer. Tot dusver hield de Nederlander steeds de boot af, omdat hij het liefst bij FC Barcelona wil blijven. Mogelijk brengt een 'totaaloffensief' hem alsnog op andere gedachten.

United is bezig om Adrien Rabiot over te nemen van Juventus, maar dat betekent volgens Sport niet dat De Jong niet meer in beeld is. Volgens het Spaanse medium zou de Engelse club 'het grootste deel van het transferbudget' bevroren hebben voor de middenvelder van Barça, die bovenaan het wensenlijstje van Erik ten Hag staat. De oefenmeester zou zelfs willen proberen om zijn landgenoot persoonlijk te overtuigen om naar Old Trafford te komen.

Chelsea zou ook oren hebben naar de voetballer, maar in Londen zijn ze in eerste instantie op zoek naar een spits. Manchester United hoopt daar van te profiteren door De Jong nu een nieuwe aanbieding te doen. De Oranje-international verdient bij FC Barcelona miljoenen per jaar, maar wordt door de clubleiding gedwongen om een deel in te leveren. De Catalaanse club is druk bezig om het salarishuis in te perken, maar tot dusver wil de voetballer niet meewerken.

Bernardo Silva

Het zorgt voor een interne strijd binnen Camp Nou. Xavi zou de middenvelder alleen van de hand willen doen als Bernardo Silva van Manchester City gehaald wordt als opvolger, maar het is de vraag of daar geld voor is. Toch hopen de meeste mensen binnen de bestuurskamers dat hij vroeg of laat gaat bezwijken voor de financiële middelen van de Red Devils en vertrekt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen