Ten Hag begint met Ronaldo; Nederlanders starten op de bank

13 augustus 2022, 18:20

Cristiano Ronaldo begint bij Manchester United in de basis. De aanvaller begon in de eerste wedstrijd van het seizoen op de bank, omdat hij niet fit genoeg was, maar nu mag hij zich dus wel vanaf het allereerste fluitsignaal laten zien.

Ronaldo is al wekenlang onderwerp van gesprek. De aanvaller zou willen vertrekken bij United, omdat de ploeg er afgelopen seizoen niet in geslaagd is om zich te plaatsen voor de Champions League. De routinier weet dat de jaren inmiddels beginnen te tellen en wil daarom geen kans onbenut laten om op het hoogste niveau te schitteren. Een jaar in de Europa League ziet hij daarom niet zitten.

Ronaldo kwam vorige week als invaller in het veld, maar kon een 1-2 nederlaag tegen Brighton & Hove Albion niet voorkomen. Nu moet de Portugees de Nederlandse oefenmeester helpen aan de eerste driepunter van het seizoen. Tegen Brighton koos Ten Hag voor Christian Eriksen als valse nummer negen, maar nu begint hij wel met een echte aanvaller in de punt. Het betekent dat de Deen tegen Brentford, waar hij vorig seizoen speelde, als middenvelder opgesteld staat.

Bruno Fernandes en Fred hebben ook een basisplaats op het middenveld, wat automatisch betekent dat Donny van de Beek op de bank moet plaatsnemen. Daar krijgt hij gezelschap van Tyrell Malacia, die ook geduld moet hebben na zijn transfer. Lisandro Martínez begint wel weer in het hart van de verdediging, net als vorige week.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mevrouw Ten Hag zit al een leuke camping in de Dordogne te zoeken. Erik's coming home, he's coming home, he's coming!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen