Malacia duidelijk: "Ik kom hier niet om op de bank te zitten"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

13 augustus 2022 – Tyrell Malacia kwam bij Manchester United binnen de lijnen toen het al 4-0 stond voor Brentford. De vleugelverdediger mocht de tweede helft meespelen en was een van de weinige spelers die niet door de ondergrens zakte. De voetballer wilde zichzelf geen schouderklopje geven na de beschamende nederlaag.

Malacia duidelijk: "Ik kom hier niet om op de bank te zitten"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"We zijn iets aan het bouwen, maar het loopt niet zoals we willen. Er zijn veel nieuwe dingen, er is een nieuwe trainer. Dat heeft tijd nodig", stelt Malacia voor de camera van Viaplay. "De dingen die we meekrijgen van de trainer proberen we uit te voeren. Dat lukt niet altijd, nee. Ik denk dat we als ploeg rustig moeten blijven onder deze omstandigheden. Verder kunnen we niet veel doen."

De linksback zag vanaf de bank dat David de Gea bij de eerste en de tweede treffer in de fout ging. Desondanks wilde Malacia de sluitpost niet als schuldige aanwijzen. "We zijn allemaal in de fout gegaan. We zijn één team. We moeten zo snel mogelijk doorgaan", vertelt de voetballer, die tot dusver nog geen basisplaats heeft veroverd bij de Engelse grootmacht.

Wanneer dat gaat gebeuren, durft hij niet te zeggen. "Dat moet je aan de trainer vragen", aldus Malacia, die wel een duidelijke boodschap heeft voor Erik ten Hag: "Ik kom hier niet om op de bank te zitten. Ik wil altijd spelen. Als mijn tijd daar is, zal ik er staan."

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd