United 'collectief verrot': 'Reputatie Erik ten Hag nu al aan flarden'

14 augustus 2022, 08:28   Bijgewerkt: 14 augustus 2022, 08:41

Het Manchester United van Erik ten Hag zette zich zaterdagmiddag voor schut door een pijnlijke 4-0 nederlaag te slikken op bezoek bij het Engelse Brentford. Het betekende de tweede nederlaag van het seizoen en de laatste plaats voor de topclub. Engelse media zijn ongenadig hard voor de ploeg van Ten Hag.

The Guardian denkt dat Ten Hag nu al met een enorme achterstand kampt. 'Zijn reputatie is aan flarden. Hij zal een uitzonderlijke manager moeten zijn, een man met aanzienlijke morele moed, om hiervan te herstellen. Manchester United verkeert in een crisis. Er kan weinig twijfel zijn', schrijft de Britse krant over de coach die deze zomer de overstap maakte van Ajax naar United.

'Alle alarmbellen moeten afgaan bij Manchester United', luidt de duidelijke analyse van de BBC. 'Slechter dan dit kan gewoon niet, de club is collectief verrot.' De Daily Mail noemde het optreden van de topclub 'miserabel'. 'Je zou waarschijnlijk terug moeten gaan naar het degradatieseizoen 1973-74 om zoiets vernederends te vinden.'

Ook analyticus Gary Neville was snoeihard over het optreden van Manchester United, dat de slechtste competitiestart in jaren beleeft. "Ze spelen als een Onder 9-ploeg", aldus Neville bij Sky Sports.

Lees ook: Ten Hag na rampzalige middag vol onder druk met Manchester

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

TopCoach
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

gtsb... weet je niet meer wat er over Feyenoord en GIO geschreven werd? En wat de uitslag Fey-PSV was? Zo nee stop met commentaar geven op Fc Update

ThommZzz
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Er werd geschreven dat hij het dicht had moeten gooien en niet had moeten blijven aanvallen. Jij wil gewoon duimpjes halen met je 10-0. Ga lekker onder je PSV of Ajax dekbed liggen.

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die zit voor de kerst weer in Nederland. Misschien goede trainer voor de Graafschap.

Super Football Fan
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het ontbreekt natuurlijk ook gewoon aan spelers met karakter. Wie trekt die verrotte kar momenteel? En dan helpt je keeper je ook niet. Wat een geblunder. Wel zie je dat het de spelers ook aan enorm vertrouwen ontbreekt om op te bouwen. Maar dat juist ook Eriksen en Martinez staan te klungelen helpt natuurlijk niet. En dan het gezeur met Ronaldo. Die ben je echt wel liever kwijt dan rijk. Maar de rijke eigenaren willen merchendise technisch natuurlijk Ronaldo zien spelen, terwijl zijn afwezigheid de ploeg juist erg goed liet functioneren in het begin van het seizoen. Ik zou het toch wat tijd geven......

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als United niet investeert zal het ook nooit beter worden. In de basis staan gewoon 5/6 spelers die bij Heerenveen thuis horen maar niet bij een club als United.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De echte toppers willen ergens anders heen . Dus moet je gaan voor een team opbouwen met jonge spelers . En niet teveel verwachten Man u zal verder meer moeten doen dan investeren alleen De club wordt al tijden verkeerd geleidt.

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Klopt helemaal.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tuurlijk moet er wat bij . Maar ten hag heeft nu 2 wedstrijden erop zitten . 2x verloren en niet eens tegen een topper of subtopper. En nog dik ook . Hij zal zich moeten gaan aanpassen

TopCoach
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kan me de 10-0 PSV-Feyenoord nog levendig herinneren...... Let op ManU-Liverpool op 22.8 wordt 3-1... en dan is Man U een wereldploeg en Ten Hag de verlosser?

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat heeft die 10-0 ermee te maken ?. Verder is de kans dat man u ineens gaat draaien voor een langere periode dan 1 wedstrijd heel erg klein .

ThommZzz
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Inderdaad.. heeft er totaal niks mee te maken maar toch even stoer opgeschreven. Wat een held.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen