Neville kritisch op Martínez: "Alsof er een Onder 9-ploeg speelde"

14 augustus 2022, 11:49   Bijgewerkt: 14 augustus 2022, 12:01

Gary Neville is bepaald niet onder de indruk van de eerste weken van Lisandro Martínez bij Manchester United. De van Ajax overgekomen verdediger was een van de hoofdschuldigen aan het pijnlijke 4-0 verlies tegen Brentford. Volgens Neville was het een bewijs dat Martínez letterlijk tekort komt.

"Het was geen verrassing dat Brentford tegen Manchester United scoorde uit een spelhervatting", reageerde Neville bij Sky Sports op een van de vier tegentreffers. "Erik ten Hag koos tegen Brentford voor het kleinst mogelijke team. Martínez met zijn 1 meter 75 tegenover Ben Mee, dat is gewoon kansloos. Het was alsof mannen tegen een Onder 9-ploeg speelden."

Volgens de oud-verdediger was het een onverstandig besluit om Martínez in het hart van de defensie te posteren. "Hij is niet sterk genoeg voor de Premier League. Je moet ook kijken naar het fysieke gedeelte van de competitie, Manchester United doet dat momenteel te weinig."

Manchester United betaalde deze zomer ruim 57 miljoen euro om de Argentijnse linkspoot over te nemen van Ajax. In Engeland begon hij beide duels in de basis, maar met Martínez in de ploeg slikte United al zes tegendoelpunten.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Idd deze clown stak boven alles en iedereen uit in negatieve zin dan 😀

ThommZzz
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als ik het goed begrijp is Martinez geweldig, de rest bakt er niks van en alle oud spelers van United snappen er niks van. Daarnaast mogen ze niks negatiefs zeggen over oud Ajax spelers, maar mag Maguire wel met de grond gelijk gemaakt worden.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen