VI: Feyenoord moet en gaat Aursnes verkopen aan Benfica

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

14 augustus 2022 – Fredrik Aursnes is bezig aan zijn laatste periode in dienst van Feyenoord. De Noorse middenvelder stond tegen SC Heerenveen (0-0) nog in de basis, maar dat betekent niet dat Aursnes nog een extra jaar in Rotterdam gaat blijven. De middenvelder staat op het punt een toptransfer te maken.

VI: Feyenoord moet en gaat Aursnes verkopen aan Benfica

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Benfica is namelijk al weken concreet voor de middenvelder, die een prijskaartje van vijftien miljoen euro om zijn nek heeft hangen. Daarmee maakt Feyenoord gigantische winst op de Noor, die vorig jaar voor een half miljoen euro werd overgenomen van het Noorse Molde. Benfica en Aursnes hebben naar verluidt al lange tijd een persoonlijk akkoord.

Lees ook: Bangura bevestigt interesse Feyenoord: "Nog geen concreet bod"

Volgens Voetbal International is Aursnes bezig aan zijn Rotterdamse afscheidstournee, ondanks het feit dat hij nog altijd het shirt van Feyenoord draagt. "Feyenoord weet al dat hij vertrekt. Voor dat bedrag moet je hem verkopen en dat gaan ze ook doen", vertelt clubwatcher Martijn Krabbendam in een video op de website van het tijdschrift.

Feyenoord hoopt na de verkoop van Aursnes op de komst van Ramiz Zerrouki. FC Twente verlangt echter een bedrag van rond de tien miljoen euro voor de talentvolle middenvelder.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Feyenoord

  gerelateerd