Geduld De Ligt, Gravenberch en Mazraoui op de proef gesteld

14 augustus 2022, 17:25

De opstelling van Bayern München voor de thuiswedstrijd tegen VfL Wolfsburg is bekend. Matthijs de Ligt, Ryan Gravenberch en Noussair Mazraoui houden in de tweede speelronde van de Bundesliga wederom de bank warm.

Julian Nagelsmann heeft zijn elftal ten opzichte van de met 1-6 gewonnen uitwedstrijd tegen Eintracht Frankfurt niet gewijzigd. Manuel Neuer, Benjamin Pavard, Dayot Upamecano, Lucas Hernández, Alphonso Davies, Joshua Kimmich, Marcel Sabitzer, Thomas Müller, Serge Gnabry, Sadio Mané en Jamal Musiala zullen om 15.30 uur aan de aftrap verschijnen.

De Ligt wordt rustig gebracht in München. "Dit past in het plan dat we hebben uitgestippeld. Het is aanpoten hier", zei de van Juventus overgekomen verdediger in de zaterdageditie van De Telegraaf. "Bayern behoort in mijn optiek tot de top-vier clubs van de wereld. De wedstrijd om de Supercup tegen RB Leipzig wonnen we met 5-3 en bij Eintracht met 1-6. Ik voel me goed in het team, word geweldig opgevangen en de sfeer van keihard werken en niet zeuren past bij mij."

Mazraoui heeft voorlopig de strijd om de rechtsbackpositie verloren van Pavard, terwijl Sabitzer voor Gravenberch de grootste concurrent lijkt. De concurrentiestrijd voor de voormalig middenvelder van Ajax wordt alleen maar groter als Leon Goretzka straks terugkeert van zijn blessure.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen