Tuchel en Conte kunnen elkaars bloed wel drinken na verhitte derby

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

14 augustus 2022 – De Londense derby tussen Chelsea en Tottenham Hotspur heeft zondag door een laat doelpunt geen winnaar opgeleverd. Harry Kane zorgde er in de zesde minuut van de blessuretijd voor dat de burenruzie in een 2-2 gelijkspel eindigde. Na afloop zal vooral worden nagepraat over wat er langs de zijlijn gebeurde. Thomas Tuchel en Antonio Conte kregen het twee keer behoorlijk met elkaar aan de stok.

Tuchel en Conte kunnen elkaars bloed wel drinken na verhitte derby

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Chelsea begon het seizoen vorige week met een 0-1 zege tegen Everton, waarbij Jorginho vanaf de strafschopstip trefzeker was. Deze zondag viel ook de openingstreffer tegen Tottenham Hotspur uit een standaardsituatie. Een uitdraaiende corner van Marc Cucurella werd door mede-aanwinst Kalidou Koulibaly tegen de touwen gewerkt.

Het was het enige doelpunt van de eerste helft. Spurs knokte zich na rust terug via Pierre-Emile Højbjerg, die met een schot van afstand Edouard Mendy in de lange hoek verraste. Na de 1-1 ontstond langs de zijlijn een opstootje tussen Tuchel en Antonio Conte, waarbij met name de Duitse oefenmeester zich behoorlijk druk maakte.

Tuchel haalde even later zijn gram, toen Chelsea opnieuw op voorsprong kwam. Na balverlies van Tottenham Hotspur sloeg de thuisploeg in de counter razendsnel toe. Reece James kreeg in het strafschopgebied de bal voor de voeten en klopte Hugo Lloris van dichtbij. Tuchel vierde het doelpunt uitbundig en maakte een sprint langs de lijn, waarbij hij Conte passeerde. De Italiaan hield wijselijk zijn ogen naar de grond gericht.

Het was Conte die uiteindelijk het laatste lachte. Diep in blessuretijd kwam Spurs nog een keer op gelijke hoogte. Uit een corner van Ivan Perisic kopte Harry Kane de 2-2 tegen de touwen. Niet veel later volgde het laatste fluitsignaal, waarna Tuchel en Conte elkaar opzochten om de handen te schudden. Daarbij ging het opnieuw mis. Een van de trainers liet zijn hand niet los, waarna een nieuwe woordenwisseling ontstond. Daarbij kreeg beide trainers de rode kaart.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd